Πέμπτη 19 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Οργάνωση ενάντια στην πολιτική που φέρνει «κόφτες» και μνημόνια

Μιλώντας χτες στη Βουλή, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε για τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης:

«Η κυβέρνηση, αν και δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι δεν θα νομοθετήσει νέα μέτρα για μετά το 2018, την ίδια στιγμή όμως ήδη παζαρεύει με την ΕΕ και το ΔΝΤ μείωση του αφορολόγητου, μείωση συντάξεων, νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις, μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, δηλαδή του 3ου μνημονίου, χώρια όλα τα αντεργατικά μέτρα που επίσης ετοιμάζει και έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο της δεύτερης "αξιολόγησης".

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο λαός μας δεν θα αποδεχτεί τους μόνιμους κόφτες στη ζωή και στα δικαιώματα, όσα τέλος πάντων του έχουν απομείνει, για χάρη μιας ανάκαμψης, και μάλιστα υπέρ των κερδών των λίγων.

Χρειάζεται τώρα να οργανωθεί η πάλη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που είναι και πολιτική ταυτόχρονα στην ουσία της και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των συνεταίρων δηλαδή στα μνημόνια που σήμερα όλοι τους βρίσκονται σε διαδικασία μεταμφίεσης στα λόγια, όχι γιατί έφτασαν οι απόκριες - έχουμε ένα μήνα ακόμα για τα καρναβάλια - αλλά το κάνουν μόνο για να ξεγελάσουν για μια ακόμα φορά τον ελληνικό λαό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο...».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ