Τρίτη 17 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ο λαός της Βέροιας να απομονώσει τους φασίστες της ΧΑ

Το Παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καταδικάζει το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Βέροιας και μάλιστα στο ίδιο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και καταγγέλλει την κυβέρνηση και τα κόμματα που έδειξαν ανοχή στην ύπαρξή της.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης αγωνίστηκαν όχι μόνο απέναντι στον ξένο κατακτητή και το ναζιστικό μόρφωμα, αλλά και κόντρα στους ντόπιους υπηρέτες τους, όταν οι ιδεολογικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής είχαν αναλάβει το ρόλο των δοσίλογων και προδοτών των αγωνιστών του λαού, τα γνωστά τάγματα ασφαλείας. Τα μέλη και οι φίλοι της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διαχρονικά πάλεψαν ενάντια σε πολιτικές και λογικές που έδωσαν ώθηση στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, όπου υπεύθυνοι είναι και η κυβέρνηση, αλλά και πολιτικά κόμματα που έδειξαν ανοχή στη δράση της στο παρελθόν. Μια δράση που έχει στόχο να χτυπήσει το εργατικό κίνημα και τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές όπως έκαναν και στο Πέραμα.

Καλούμε τον λαό της Βέροιας να απομονώσει τους φασίστες - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς και σωματείο, σε κάθε γειτονιά και χωριό της Βέροιας, τοποθετώντας τους στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org