Σάββατο 14 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Διεκδικεί μέτρα ανακούφισης και προστασίας

Μέτρα ανακούφισης των λαϊκών νοικοκυριών που υποφέρουν διπλά από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, διεκδικεί το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Οι εργατικές λαϊκές οικογένειες ίσα ίσα που καταφέρνουν να επιβιώσουν όλες αυτές τις μέρες του παγετού. Εξαθλιώνονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στο βωμό της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας. Κανένα λαϊκό σπίτι, κανένας εργάτης, κανένας άνεργος δεν πρέπει να μείνει χωρίς θέρμανση, ηλεκτρισμό και νερό, χωρίς κατάλληλη για το χειμώνα σίτιση, χωρίς δημόσια υγειονομική περίθαλψη».

Το Εργατικό Κέντρο διεκδικεί: Αμεσα να δοθεί ρεύμα και νερό σε όλα τα σπίτια που κόπηκε λόγω οφειλών στη ΔΕΗ. Να ανοίξουν όλοι οι δημόσιοι χώροι, για να θερμανθούν οι πολίτες. Οι προνοιακές δομές να επικοινωνήσουν με όσους γνωρίζουν ότι έχουν προβλήματα για την παροχή βοήθειας. Οι Τεχνικοί και Υγειονομικοί Επιθεωρητές να κάνουν ελέγχους στους χώρους όπου οι εργαζόμενοι εκτίθενται ή ενδέχεται να εκτεθούν σε ακραία καιρικά φαινόμενα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org