Παρασκευή 13 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ειδικές ιστοσελίδες για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

H ειδική ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη»
H ειδική ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη»
Ειδικές ιστοσελίδες έχουν αναρτηθεί εδώ και μερικές μέρες τόσο στον ιστότοπο του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr), όσο και στον ιστότοπο του πόρταλ του ΚΚΕ (902.gr), για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν καλύτερα τον προσυνεδριακό διάλογο και να μελετήσουν τα ντοκουμέντα του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μάρτη έως τις 2 Απρίλη 2017.

Στον ιστότοπο του «Ριζοσπάστη», στην πάνω δεξιά γωνία, υπάρχει μεγάλο γραφικό, ως σύνδεσμος προς την ειδική ιστοσελίδα για το 20ό Συνέδριο. Κάνοντας κλικ πάνω του με το ποντίκι, εμφανίζεται ιστοσελίδα με το λογότυπο και το σύνθημα του 20ού Συνεδρίου, κάτω από τα οποία βρίσκονται σύνδεσμοι για τη μετάβαση στο ένθετο με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, καθώς και σύνδεσμοι για το κατέβασμα των Θέσεων σε μορφή αρχείου pdf ή doc. Εκεί ο επισκέπτης θα βρει και σύνδεσμο προς το δημοσίευμα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Διαλόγου, όπου περιγράφεται ο τρόπος και οι προϋποθέσεις για τη δημοσίευση κειμένων στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.

Πιο κάτω, συγκεντρώνονται τα δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» στη στήλη «Ερώτηση - Απάντηση» και στη στήλη αρθρογραφίας για το 20ό Συνέδριο, που βοηθούν στην κατανόηση πλευρών, ζητημάτων και όρων, που αναφέρονται στις Θέσεις της ΚΕ. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς τις σελίδες του προσυνεδριακού διαλόγου που έχουν δημοσιευτεί έως τώρα στην εφημερίδα. Το περιεχόμενο αυτής της ειδικής ιστοσελίδας ενημερώνεται καθημερινά με νέο υλικό, όπως προκύπτει. Σύντομα θα ενσωματωθούν προς χρήση από ανθρώπους με προβλήματα όρασης και σύνδεσμοι προς αρχεία όπου καταγράφεται ηχητικά η ανάγνωση των Θέσεων της ΚΕ.

Η ειδική ιστοσελίδα του 902.gr
Η ειδική ιστοσελίδα του 902.gr
Σύνδεσμο προς το αρχείο pdf με τις Θέσεις της ΚΕ διαθέτει στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής του σελίδας και το πόρταλ 902.gr. Λίγο πιο κάτω, σε μπλοκ με τίτλο «20ό Συνέδριο ΚΚΕ - Αρθρα» μπορεί να βρει κανείς τα δημοσιεύματα «Ερώτηση - Απάντηση», άλλη αρθρογραφία για το Συνέδριο, ενώ εδώ θα βρίσκονται συγκεντρωμένα τα ρεπορτάζ και άλλα δημοσιεύματα που σχετίζονται με το Συνέδριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ