Τετάρτη 11 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΕΕΔΥΕ
«Να σκέφτεσαι τους άλλους»

Σε Συλλόγους Γονέων και Εκπαιδευτικών απευθύνεται η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) καλώντας να συμμετάσχουν οι μαθητές στην πρωτοβουλία με τίτλο: «Να σκέφτεσαι τους άλλους». Το σύνθημα είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο ποίημα του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς.

Η ΕΕΔΥΕ καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς να πάρουν πρωτοβουλίες, ώστε οι μαθητές να δημιουργήσουν έργα ατομικά ή ομαδικά σε όλες τις μορφές της καλλιτεχνικής - πνευματικής δημιουργίας.

Τα έργα (μουσική, βίντεο, ζωγραφική, κολάζ, αφισέτες ή μεγάλα ταμπλό, κείμενα, φωτογραφίες και ό,τι άλλο σκεφτούν οι μαθητές) μπορούν να υποβληθούν έως το τέλος Μάρτη, ενώ θα παρουσιαστούν σε εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης. Οι ατομικές προσπάθειες, όσον αφορά τη γραφική ύλη, να έχουν διάσταση σε μέγεθος χαρτιού Α3 ή Α4 και οι ομαδικές μπορούν να είναι και σε μεγάλα ταμπλό, χωρίς να αποκλείεται κάθε άλλη πρωτοβουλία.

Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κεντρικά με την ΕΕΔΥΕ, αλλά κυρίως με τις Επιτροπές Ειρήνης της περιοχής τους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org