Τρίτη 10 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Καταχειροκρότησαν τη «Δωδέκατη Νύχτα»

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν μικροί και μεγάλοι από τη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», όπου καλούσαν την περασμένη Κυριακή οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Γονείς και παιδιά γέμισαν το θέατρο «Χυτήριο», όπου παίζεται κάθε Κυριακή η παράσταση, καταχειροκρότησαν τους ηθοποιούς του θιάσου «Μοντέρνοι Καιροί» για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους και απόλαυσαν το σαιξπηρικό έργο, που απέδωσε σε διασκευή για παιδιά ο Κώστας Νταλιάνης και σκηνοθέτησε η Εβίτα Παπασπύρου. Η κίνηση, ο χορός και τα σκηνικά συνέδραμαν στο άρτιο αποτέλεσμα, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για τα εννέα τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για την παράσταση, ενταγμένα αρμονικά στην πλοκή του έργου, με πρωτότυπους στίχους και καινούργια μουσική σύνθεση, τα οποία ερμηνεύονταν ζωντανά από τους ηθοποιούς.

Επόμενο ραντεβού για παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και της Α' Γυμνασίου, που καλούν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ είναι την Κυριακή 22 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), όπου θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Ανθρωπος αυτός ο Γίγας» των Ιλιν - Σεγκάλ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ