Παρασκευή 6 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Στη «Δωδέκατη Νύχτα» από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί»

Στη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ, σε διασκευή για παιδιά, από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί», καλούν μεθαύριο Κυριακή 8 Γενάρη, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική.

Το έργο, ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Σαίξπηρ με αφορμή τα 400 χρόνια από το θάνατό του, θα παιχτεί για τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις 11 π.μ. στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων στις τοπικές Οργανώσεις ή στο τηλέφωνο: 694.2693.007.

Ενα απρόσμενο ναυάγιο, δύο αδέρφια που χωρίζονται και προσπαθούν να ξαναβρεθούν, η εξωτική χώρα της Ιλλυρίας, η τόλμη μιας νεαρής κοπέλας να πάρει την τύχη στα χέρια της, η δύναμη της αγάπης, η ικανότητα να αντιμετωπίζει κανείς τα εμπόδια και τις ατυχίες που φέρνει η ζωή, βρίσκονται στο επίκεντρο του έργου.

Στην παράσταση, που έχει συμπεριληφθεί στις 10 καλύτερες περσινές παραστάσεις παιδικού θεάτρου, εννέα τραγούδια ερμηνεύονται ζωντανά από τους ηθοποιούς, σε πρωτότυπους στίχους και καινούργια μουσική σύνθεση. Είναι διανθισμένη με πλούσια κοστούμια και σκηνικά, με εντυπωσιακές και συνάμα κωμικές ξιφομαχίες, με εκπλήξεις, ανατροπές, πολλά ευτράπελα, πολύ πολύ γέλιο και μπόλικη συγκίνηση.

(Το έργο παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο» κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ