Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα παιδιά

Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου

MotionTeam

Εφτασε η μέρα και πλησιάζει η ώρα για την καθιερωμένη πλέον και στη Θεσσαλονίκη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, που οργανώνουν και φέτος η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση που θα ξεκινήσει σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν προετοιμάσει, με μεράκι, πλούσιες δραστηριότητες για τα παιδιά, που περιλαμβάνουν συλλογικά παιχνίδια, τραγούδια, χορό, δημιουργική απασχόληση και κουκλοθέατρο. Περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης, να κάνουν φίλους, να απολαύσουν τα χειροποίητα εδέσματα και να υποδεχθούν τον Αϊ-Βασίλη που θα μοιράσει δώρα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, όπου τα παιδιά, με τη βοήθεια της εικαστικού Κωνσταντίας Αμπατζόγλου, θα κατασκευάσουν το δικό τους Αϊ-Βασίλη.
  • Εργαστήρι τρισδιάστατων κατασκευών, όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν με παιχνίδια μοντελισμού, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της οξυδέρκειάς τους.
  • Ομαδικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από ομάδα παιδαγωγών - ψυχαγωγών.
  • Στο επίκεντρο της βραδιάς αναμένεται να βρεθεί η παράσταση κουκλοθέατρου, με διασκευή του έργου του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αϊ-Βασίλης στη Φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους», που θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ «Κόκκινα Αλεξίπτωτα».
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα πολλές όμορφες εκπλήξεις για τα παιδιά και ξεφάντωμα με ζούμπα πάρτι.


Στο χώρο, επίσης, θα υπάρχει η αγαπημένη γωνιά των παιδιών για να «μεταμορφωθούν» με face painting, αλλά και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», καθώς και γωνιά αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες όπου θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ