Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Νέα παρέμβαση για την ανάκληση απόλυσης στη «Medi Jeneusse»

Από την κινητοποίηση σε κατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι
Από την κινητοποίηση σε κατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι
Συγκέντρωση έξω από κατάστημα της εταιρείας «Medi Jeneusse», στο Περιστέρι, πραγματοποίησε την Παρασκευή 23/12 ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας, δίνοντας συνέχεια στις παρεμβάσεις του για την ανάκληση απόλυσης εργαζόμενης, η οποία απολύθηκε γιατί συμμετείχε στην απεργία στις 8/12. Ο Σύνδεσμος μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου ενημέρωσαν εργαζόμενους, πελάτες αλλά και κατοίκους της περιοχής. Ακόμα επιχειρήθηκε για ακόμη μια φορά συνάντηση με την εργοδοσία, η οποία όμως παραμένει άφαντη.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει ότι «εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει βρεθεί κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας να απαντήσει έστω τηλεφωνικά! (...) Η εργοδοσία των "MEDI JEUNESSE" θέλει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους της εταιρείας και ταυτόχρονα να απαλλαχτεί από φωνές που εναντιώνονται στις απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις που επιβάλλει, αλλά και στην πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου για εργαζόμενους - σύγχρονους σκλάβους.

Ομως, η πλήρης "εξαφάνιση" της εργοδοσίας, ο φόβος της μπροστά στην παρουσία του Σωματείου, στην οργανωμένη απάντηση των εργαζομένων, αποδεικνύει ότι η εργοδοσία δείχνει ισχυρή μόνο μπροστά στον μεμονωμένο, ανοργάνωτο εργαζόμενο!».

Υπενθυμίζοντας ότι παράλληλα με τις κινητοποιήσεις του προς την εταιρεία καλεί τις αρμόδιες Υπηρεσίες να παρέμβουν για να επιστρέψει η εργαζόμενη στη δουλειά της, ο Σύνδεσμος καταλήγει: «Συνεχίζουμε και απαιτούμε: Ανάκληση της απόλυσης τώρα!»


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ