Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Απαιτεί την επαναπρόσληψη απολυμένου απεργού στη NIKI INOX

Από τη χτεσινή κινητοποίηση έξω από το εργοστάσιο
Από τη χτεσινή κινητοποίηση έξω από το εργοστάσιο
Κινητοποίηση έξω από το εργοστάσιο της NIKI INOX πραγματοποίησε χτες η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ), απαιτώντας την επαναπρόσληψη εργαζομένου, μέλους του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας - Θράκης, που απολύθηκε επειδή συμμετείχε στην απεργία στις 8 Δεκέμβρη.

Σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα σημειώνει: «Η απόλυση λόγω της απεργίας αποτελεί ευθεία πρόκληση και επίθεση στο δικαίωμα των εργαζομένων να οργανώνονται στα συνδικάτα, να απεργούν, να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, αποτελεί ευθεία επίθεση στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των εργαζομένων. Το απύθμενο θράσος των εργοδοτών πατάει στις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για χτύπημα συνολικά του δικαιώματος της εργατικής τάξης στη συνδικαλιστική οργάνωση και στο δικαίωμα της απεργίας».

Καλεί όλους τους εργαζόμενους, συσπειρωμένοι στην Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου να απαιτήσουν την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου τους. Να οργανωθούν στο Συνδικάτο Μετάλλου Μακεδονίας - Θράκης και να αλλάξουν τους συσχετισμούς υπέρ των ταξικών δυνάμεων.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org