Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ»
Καλούν τους εργαζομένους σε αγωνιστική ετοιμότητα

Σε αγωνιστική ετοιμότητα απέναντι στο ενδεχόμενο να μην καταβληθεί στην ώρα της η μισθοδοσία του Δεκέμβρη, καλούν τους συναδέλφους τους οι Επιτροπές Αγώνα Εργαζομένων στον «Μαρινόπουλο».

Στην ανακοίνωσή τους, οι Επιτροπές Αγώνα αναφέρουν: «Αυτές τις μέρες πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δυσχέρειες στο εγχείρημα της εξαγοράς του "Μαρινόπουλου" από τον "Σκλαβενίτη", καθώς και για αδυναμία αποπληρωμής της μισθοδοσίας των εργαζομένων για το μήνα Δεκέμβρη. Υπενθυμίζουμε πως η 17η Φλεβάρη 2017 αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Για άλλη μια φορά, εμείς οι εργαζόμενοι στον "Μαρινόπουλο" που βρισκόμαστε για παρά πολλούς μήνες σε καθεστώς αβεβαιότητας ενημερωνόμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην εταιρεία, ενώ οι εργοδοσίες και από τις δύο πλευρές τηρούν σιγήν ιχθύος μέσα στα καταστήματα».

«Η υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση!», τονίζουν οι Επιτροπές Αγώνα και προσθέτουν: «Αυτήν την περίοδο φουντώνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ για το ποιος θα εξασφαλίσει μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά. Εχουν βγει κυριολεκτικά τα μαχαίρια με θύματα τους εργαζόμενους που παλεύουν να κρατήσουν τη δουλειά και τα δικαιώματά τους. Σε αυτήν την πάλη, οι εργαζόμενοι του "Μαρινόπουλου" που δέχονται τη μεγαλύτερη επίθεση θα βρεθούν στην πρώτη σειρά! Καμία θυσία για τα κέρδη των μεγαλεμπόρων! Ολοι τώρα στον αγώνα για όσα δικαιούμαστε, για όσα έχουμε ανάγκη. Ούτε λόγος να γίνεται για καθυστέρηση ή μη καταβολή της μισθοδοσίας μας. Μην διανοηθεί η εργοδοσία να αργοπορήσει τη μισθοδοσία Δεκέμβρη».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ