Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

--- Στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΕΛΕΝΑ» στην Καρδίτσα, σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Οι Οργανώσεις Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Ναυπακτίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 7 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι εκδήλωση για το έκτακτο στρατοδικείο που ιδρύθηκε και λειτούργησε στην πόλη το 1949. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Γέρακα (Ανακρέοντος & Αριστογείτονα), οι ΚΟ Παλλήνης - Γέρακα καλούν στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Δεκέμβρης '44 - κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αθήνας διοργανώνει γλέντι στο κλειστό Γήπεδο του Κρόνου στον Αγιο Δημήτριο (Ελευθερωτών 25).

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Καψαλές» (Σπήλι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής και μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Κηρύκου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στην αίθουσα στο Γλαρέδο.

-- Στις 8 μ.μ., γλέντι διοργανώνει η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Τα αηδόνια».

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Ιωνίας διοργανώνουν γλέντι στο 7ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (ΑΝΑΤΟΛΙΑ).

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στην αίθουσα επιβατών «ΗΕΤΙΩΝ» του ΟΛΠ (Πύλη Ε2 και Ε3), στο λιμάνι του Πειραιά. Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης, λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από την πύλη του λιμανιού του Πειραιά (έναντι ΗΣΑΠ) μέχρι την αίθουσα «ΗΕΤΙΩΝ».

-- Η ΚΟ Φαναρίου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στην ταβέρνα του «Γούση» στο Καναλάκι Πρέβεζας.

-- Η ΚΟ Τριχωνίδας του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στις 9 μ.μ. στο «Αρχοντικό της Λίμνης» στο Καινούργιο.

-- Η ΚΟ Ακτίου - Βόνιτσας του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Sozos Inn Hotel» στη Βόνιτσα.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 6 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42, πλ. Βικτωρίας). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στη 1 μ.μ, η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχ. Χρυσοστόμου 17).

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει συνεστίαση στις 12.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα «ΤΟ ΑΣΤΡΟ» (θέατρο Βράχων).

-- Η ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ (Μαθητικός και Εργατικός Τομέας) οργανώνουν πολιτική συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο Κέντρο «Αστέρια» (Τριών Ναυάρχων 1). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΟ Κεντροανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης οργανώνει συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Απόλλων», στο 6ο χιλιόμετρο Χαριλάου - Θέρμης.

Τη Δευτέρα 19/12

-- Η ΤΕ Ηλείας διοργανώνει εκδήλωση για τα 98 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, στις 7.30 μ.μ., στο Θέατρο «Απόλλων» Πύργου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ