Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές για την Οικονομική Εξόρμηση

-- Μέλη και φίλοι του Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» από το Σίδνεϊ Αυστραλίας και «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» από το Νιουκάστλ προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτεργατών του ΚΚΕ, 10.000 δολάρια Αυστραλίας. «Ο διεθνής χαρακτήρας της ταξικής πάλης θέτει το καθήκον στους Ελληνες εργαζόμενους του εξωτερικού να εκφράσουν παραπέρα την αλληλεγγύη τους στο ΚΚΕ, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα, πράγμα που επιδρά θετικά στο δυνάμωμα του ταξικού κινήματος διεθνώς», αναφέρουν.

-- Ο Β. Μ. προσφέρει 2.000 ευρώ ως τρίτη δόση.

-- Οι εργάτες - λιθογράφοι και οι εργαζόμενοι της φύλαξης του τυπογραφείου «NEWS PRESS HOLD» «προσφέρουμε στο Κόμμα της δικής μας τάξης το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τύπου - Μεσόγεια της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής. Επίσης, δηλώνουμε ότι μπροστά στο 20ό Συνέδριο του Κόμματος θα συμβάλουμε και εμείς με τη σειρά μας, με όλες μας τις δυνάμεις, για την επιτυχία του. Ζήτω το ηρωικό ΚΚΕ. Ζήτω τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Ζήτω το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ».

-- Ο Ν. Τσορακίδης προσφέρει 100 ευρώ στην ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εξαπλατάνου.

-- Ο Τάσος Ισχυρόπουλος, από το Τορόντο του Καναδά, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΤΕ Μεσσηνίας.

-- Στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ, που έδωσαν τη ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, σαν πρώτη δόση, 200 ευρώ. Βαγγέλης - Στάσα


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ