Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)

Η πολιτική εξόρμηση της ΚΟ Αττικής συνεχίζεται σήμερα και τις επόμενες μέρες ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 12.30 μ.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Μέγαρο του ΟΤΕ θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΚΟΒ Ν. Μάκρης (Λεωφ. Μαραθώνος) θα μιλήσει ο Κώστας Συμεωνίδης, μέλος της ΕΠ και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Αρτέμιδας, στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων, θα μιλήσει ο Κώστας Συμεωνίδης, μέλος της ΕΠ και Γραμματέας της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Καλυβίων, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάμπης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Την Κυριακή 18/12:

-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Μαρκοπούλου, στον Πολυχώρο του Δήμου Πόρτο Ράφτη, θα μιλήσει ο Συρίγος Βάλσαμος, μέλος της ΕΠ.

Τη Δευτέρα 19/12:

-- Στις 6 μ.μ., στα Γραφεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Παλαιολόγου 10 - Αθήνα) ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα μιλήσει σε εργαζόμενους του Δήμου Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟ Γλυφάδας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα - Γλυφάδα (Αρχιπελάγους 43), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 2.30 μ.μ., περιοδεία στο Μέγαρο Μουσικής, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 π.μ., περιοδεία στον ΟΤΕ ΝΥΜΑ, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ