Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές για τα παιδιά

Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται από σωματεία και μαζικούς φορείς οι εξής γιορτές για τα παιδιά:

-- Αύριο Παρασκευή, από το Σύλλογο της ΟΓΕ στην Καλλιθέα και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Ποντίων Αθηνών, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων (Αριστείδου 183 και Φιλαρέτου).

-- Από τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Οικοδόμων και Λογιστών της Κέρκυρας, το Σάββατο 17/12, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Από το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ) την Κυριακή 18/12, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110).

-- Από την Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας την Κυριακή 18/12, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

-- Από την Ομάδα Γυναικών Αργοστολίου (μέλος της ΟΓΕ) την Κυριακή 18/12, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς.

-- Από το Σύλλογο Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων «Η Ενότητα», το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Εβρου και την Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, την Κυριακή 18/12, στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ