Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση σε απεργό

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιά απευθύνει το ΣΕΤΗΠ
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιά απευθύνει το ΣΕΤΗΠ
Κάλεσμα στους εργαζόμενους στην «360 Connect» (θυγατρική της Vodafone) και συνολικά στον κλάδο απευθύνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), να δώσουν μαζικό «παρών» στην τριμερή συνάντηση με την εργοδοσία της συγκεκριμένης εταιρείας, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 15/12, στις 11 π.μ., στην Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιά, ύστερα από την καταγγελία που έκανε το Συνδικάτο για την επίθεση του διευθυντή προσωπικού σε βάρος απεργού.

«Με την παρουσία μας», σημειώνει το ΣΕΤΗΠ, «δείχνουμε την καταδίκη μας, αλλά στέλνουμε και μήνυμα προς κάθε εργοδότη ότι δεν θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον μέχρι να το πετύχουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής προσωπικού της «360 Connect», τη μέρα της πρόσφατης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, «έπεσε με τη μηχανή του επάνω σε απεργούς για να σπάσει την απεργιακή περιφρούρηση στο κτίριο των Πετραλώνων, τραυματίζοντας έναν από τους συναδέλφους μας». Αντιδρώντας άμεσα, το ΣΕΤΗΠ πραγματοποίησε μετά την απεργιακή κινητοποίηση συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση για την τριμερή, το ΣΕΤΗΠ σημειώνει ότι «η κίνηση αυτή από την πλευρά του διευθυντή προσωπικού της "360 Connect" δεν ήταν μια άτυχη στιγμή. Ηταν μια συνειδητή επιλογή για να σπάσει την απεργιακή φρουρά. Είναι συνειδητή επιλογή, γιατί οι εργοδότες κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρχει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, να μην απεργούν οι εργαζόμενοι».

«Αυτή τη σούπα χαλάμε οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ», τονίζει το ΣΕΤΗΠ και καλεί τα σωματεία να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή, με ψηφίσματα και με την παρουσία τους.

Στη συγκέντρωση καλεί και το επιχειρησιακό σωματείο στην «360 Connect» και η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στη Vodafone, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο "Labor Issues Professional" της Vodafone έδειξε πώς μεταφράζεται στα ελληνικά ο συγκεκριμένος τίτλος, πώς η Vodafone επιλύει τα εργασιακά της ζητήματα με επαγγελματισμό»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ