Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αποκόρωνα και Σφακίων Κρήτης διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στο Δημοτικό Σχολείο Ραμνής. Θα προηγηθούν αποκαλυπτήρια μνημείου με τα ονόματα όλων των εκτελεσθέντων και δολοφονημένων ανταρτών του ΔΣΕ από τον Αποκόρωνα και τα Σφακιά.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αμαρίου Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση στο κέντρο «Πάνακρον» (Σχολή Ασωμάτων, Αμάρι). Ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής Ηρακλείου και μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Αλιβερίου διοργανώνει συνεστίαση στο «Κτήμα Κέκη», στο Νεοχώρι, με μουσική από τον Βαγγέλη Ρέτσα και την παρέα του.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟ Ηγουμενίτσας διοργανώνει γλέντι στο μαγαζί «ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚO» στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Π. Φαλήρου διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας (Αγ. Βαρβάρας 24) με θέμα «Οι εξελίξεις στην Παιδεία - η θέση του ΚΚΕ για το 12χρονο σχολείο» και ομιλήτρια την Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει την ετήσια συνεστίασή της, στο ΤΕΙ Καβάλας (φοιτητική λέσχη).

Αύριο, Κυριακή

-- Στη 1 το μεσημέρι, στη Χωροταξία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η ΤΟ Βόλου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση - λαϊκό γλέντι. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αμυνταίου Φλώρινας του ΚΚΕ οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, στις 11.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «ΑΤΕΡΟΝ», όπου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Ζιώγα «Η Εθνική Αντίσταση σε Φλώρινα - Καστοριά 1941 - 1944». Την παρουσίαση θα κάνει ο Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Γιάννης Βήττας.

-- Οι Οργανώσεις Κατασκευών Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος).

-- Στις 11 π.μ. , στο Δημαρχείο Περάματος η ΚΟΒ Περάματος καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Διεθνείς εξελίξεις - πόλεμος - Προσφυγικό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 12/12

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η ματωμένη Κυριακή του Δεκέμβρη στην Αθήνα και τα Δεκεμβριανά της Σάμου», στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Θα μιλήσει ο Κώστας Τζίχας, μέλος της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, και θα προβληθεί βίντεο με το χρονικό των Δεκεμβριανών στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ