Τετάρτη 22 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Στην Εύβοια θα περιοδεύσει το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 του Αυγούστου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει:

  • Το Σάββατο, 25/8 στις 7.30 μ.μ. θα επισκεφτεί τη Λίμνη, όπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 9 το βράδυ, στην παραλία.
  • Στις 26/8 θα μεταβεί στην Αιδηψό, όπου θα περιοδεύσει στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Μεντιτερανέ», στις 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Θέρμαι Σύλλα» και στη 1 το μεσημέρι στο υδροθεραπευτήριο.
  • Στις 7 μ.μ. θα συναντηθεί με το σωματείο ναυτεργατών και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει στα Λουτρά Αιδηψού.

- Κλιμάκιο της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Τάκη Τσιόγκα θα επισκεφθεί τον ΟΑΕΔ, αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί και θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους για να συζητήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διάλυση και την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. Στη συνέχεια το κλιμάκιο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κόμματος (Διάκου και Πλαστήρα).

- Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην παραλία της πόλης, την 1η του Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ