Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στην Αρτα

Σε σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας προχώρησε τη Δευτέρα το Εργατικό Κέντρο Αρτας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν αντιπροσωπείες από έντεκα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου: Μεταξύ άλλων, οικοδόμοι, εμποροϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, στο εργοστάσιο τροφίμων «ΒΙΚΗ» και τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρτας, καθώς και συνταξιούχοι, αγρότες και σπουδαστές του ΤΕΙ. Μαζική ήταν η παρουσία των εργαζομένων στην «ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ», εταιρεία εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

«Δεν μένουμε θεατές στην αντιλαϊκή επίθεση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιάννης Γάλλιος, και κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν κάθε ώρα που απομένει για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης.

Παρέμβαση στη σύσκεψη έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Αρτας, Βαγγέλης Μπέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση της Ομοσπονδίας να κατέβουν οι αγρότες με τα τρακτέρ στους δρόμους της Αρτας τη μέρα της απεργίας, αρχικά με αποκλεισμό της Εφορίας και στη συνέχεια συμμετέχοντας στην πορεία του Εργατικού Κέντρου.

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία και τη συγκέντρωση απηύθυναν επίσης, με παρεμβάσεις στη σύσκεψη, οι συνταξιούχοι του νομού Αρτας, το Διοικητικό Συμβούλιο των εστιακών σπουδαστών του ΤΕΙ Αρτας και ο Σύλλογος Γυναικών της ΟΓΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ