Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σάββατο 10/12

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αποκόρωνα και Σφακίων Κρητης διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στο Δημοτικό Σχολείο Ραμνής. Θα προηγηθούν αποκαλυπτήρια μνημείου με τα ονόματα όλων των εκτελεσθέντων και δολοφονημένων ανταρτών του ΔΣΕ από τον Αποκόρωνα και τα Σφακιά.

-- Συνεστίαση διοργανώνει η ΚΟ Αλιβερίου στο «Κτήμα Κέκη», στο Νεοχώρι, με μουσική από τον Βαγγέλη Ρέτσα και την παρέα του.

Την Κυριακή 11/12

-- Στη 1 το μεσημέρι, στη Χωροταξία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η ΤΟ Βόλου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση - λαϊκό γλέντι. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Κατασκευών Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος).

Δευτέρα 12/12

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η ματωμένη Κυριακή του Δεκέμβρη στην Αθήνα και τα Δεκεμβριανά της Σάμου», στις 6 μ.μ., στο Εργατικού Κέντρου Σάμου. Θα μιλήσει ο Κώστας Τζίχας, μέλος της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, και θα προβληθεί βίντεο με το χρονικό των Δεκεμβριανών στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ