Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Κόντρες κορυφής σε Ρέντη και Πυλαία

Τα δύο ντέρμπι, μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Ηρακλή, ομάδων που απαρτίζουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και οι κόντρες τους θα καθορίσουν το από δω και πέρα σκηνικό στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη Volleyleauge.

Στο κλειστό του Ρέντη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό επιδιώκοντας τη νίκη, που θα διευρύνει τη διαφορά των 2 βαθμών που έχει από τους διώκτες του. Από τη μεριά τους, οι «πράσινοι», προερχόμενοι από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, με άριστη ψυχολογία στοχεύουν στην ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων.

Στην Πυλαία ο συγκάτοικος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σκαλοπάτι Ηρακλής θα δοκιμαστεί κόντρα στον συμπολίτη του, τέταρτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους στόχους των δύο ομάδων.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Φοίνικας Σύρου (17.00), Παμβοχαϊκός - Κύζικος (18.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ - Ηρακλής (16.00 Novasports 3), Ηρακλής Χαλκίδας - Κηφισιά (18.00). ΔΕΥΤΕΡΑ Παναχαϊκή - Ορεστιάδα (17.00), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21.00 Νοvasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ