Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 56,48% το πανελλαδικό πλάνο

Στον πίνακα η κατάταξη των Οργανώσεων της ΚΝΕ
Στον πίνακα η κατάταξη των Οργανώσεων της ΚΝΕ
Πάνω από το μισό πλάνο έχει καλυφθεί λίγο πριν εκπνεύσει ο πρώτος μήνας της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, το πανελλαδικό ποσοστό κάλυψης έφτασε στο 56,48% μετά το 5ο κατά σειρά «κλείσιμο» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/11. Στο ίδιο «κλείσιμο» η ΚΝΕ, που δίνει τη μάχη στο πλευρό του Κόμματος, φτάνει σε ποσοστό το 54,27%.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της Νεολαίας του, που αυτές τις μέρες δίνουν τη μάχη της οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων, μπροστά στη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική απεργία της 8ης Δεκέμβρη έχουν άλλο ένα όπλο στα χέρια τους, για να παρέμβουν στους τόπους δουλειάς και μόρφωσης, στις εργατικές - λαϊκές συνοικίες. Με το κουπόνι στο χέρι, συζητάμε με την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους για την ανάγκη να ενισχύσουν το δικό τους κόμμα, το ΚΚΕ. Για να είναι ακόμα πιο δυνατό στην καθημερινή πάλη, για την πιο μαχητική απάντηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Αλλωστε, διανύουμε μια περίοδο που οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ καθημερινά ξεδιπλώνουν έναν πολύ πλούσιο προγραμματισμό με εκδηλώσεις, εξορμήσεις, περιοδείες, συνεστιάσεις κ.ά.

Η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καλεί σε άμιλλα την ΟΠ Αττικής

Ταυτόχρονα, «τρέχουν» και οι άμιλλες για την Οικονομική Εξόρμηση ανάμεσα στις Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις, με βάση τους δείκτες που καθόρισε η Γραμματεία της ΚΕ του Κόμματος.

Ενα νέο κάλεσμα έρχεται από την Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Το ΣΠ της Κεντρικής Μακεδονίας καλεί σε άμιλλα την ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ, τονίζοντας ότι στόχος είναι το κάθε μέλος της ΚΝΕ, όλη η Οργάνωση, με σχέδιο, πείσμα και μαχητικότητα να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, να βάλει τον πήχη της προσφοράς στο τιμημένο ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά.

Κατά 56,48% έχει καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης
Κατά 56,48% έχει καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης
Μεταξύ άλλων το ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ σημειώνει:

«Εχουμε ακλόνητη πεποίθηση ότι η άμιλλα μεταξύ των Οργανώσεών μας θα συμβάλλει ώστε το κάθε μέλος της ΚΝΕ, όλη η Οργάνωση, με σχέδιο, πείσμα και μαχητικότητα, να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, να βάλουμε τον πήχη της προσφοράς στο τιμημένο Κόμμα μας ακόμα πιο ψηλά.

Το κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση δεσμευόμαστε ότι θα το απευθύνουμε στους χιλιάδες νέους και νέες που συναντηθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στους χώρους που μορφώνονται, εργάζονται και ζουν οι νέοι από τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες. Αισιοδοξούμε και είμαστε αποφασισμένοι ότι θα πείσουμε χιλιάδες νέους περισσότερους από πέρυσι για την ανάγκη να υπάρχει και να ισχυροποιείται το δικό τους Κόμμα (...)

Η πορεία προς τον εορτασμό των 100χρονων του ΚΚΕ, ο σκοπός της πάλης μας, επιβάλλει να θέσουμε υψηλούς στόχους. Και με το κουπόνι θα κάνουμε το παν ώστε η πολιτική του Κόμματος να φτάσει σε κάθε νέο εργατικής οικογένειας (...)

Μεγαλώνουμε την προσφορά με όλους τους όρους στο Κόμμα μας, γιατί όπως το έχει αποδώσει και ο ποιητής: "... Αδελφοσύνη μου έδωσες για αυτούς που δεν γνωρίζω... Μου' δωσες και τη λευτεριά που δεν την έχει ο μόνος... Τη διαφορά και ενότητα να βλέπω στους ανθρώπους... Με έκανες ακατάλυτο γιατί μου έχεις μάθει ότι με εσένα μαζί σε εμένα δεν τελειώνω..."

Τιμή και δόξα στο ΚΚΕ!

Αντε λοιπόν σύντροφοι από την Αττική...».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org