Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7.45 π.μ. περιοδεία στο Νομισματοκοπείο με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (αίθουσα «Πλειάδες») θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», «Το ΚΚΕ στον Ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-'41» στο μεζεδοπωλείο «Παρ' ολίγον Πατησίων», οδός Τσίλερ 55. Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 12 μ., στο Αμφιθέατρο 2 του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης της ειδικής έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «23+ Παθιασμένα ψέματα για τον ένοπλο λαϊκό αγώνα 1941 - 1949». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 2/12

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αιγάλεω (Αδριανουπόλεως & Ελλης), οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν στην παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org