Τρίτη 29 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΕΑΣ: Νέα κινητοποίηση πραγματοποίησαν χτες εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στον Υμηττό, στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης, απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους και ενώ μπαίνουν στον τρίτο μήνα απληρωσιάς. Η τριμερής συνάντηση που είχε οριστεί για χτες αναβλήθηκε, μετά από αίτημα του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου - όπως έκανε γνωστό - να επεξεργαστεί νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σε σχέση με το πρόβλημα στα ΕΑΣ.

«CYTA»: Τετράωρη στάση εργασίας αύριο (12.00 - 16.00), αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων στη «Cyta», απαιτώντας μεταξύ άλλων την ανάκληση απολύσεων, αλλά και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους.

ΗΣΑΠ: Συνεχίζει τις στάσεις εργασίας το Σωματείο Ηλεκτροδηγών στον ηλεκτρικό, αύριο Τετάρτη (12.00 - 16.00) και την Παρασκευή (21.00 έως τη λήξη της βάρδιας).

ΝΑΞΟΣ: Θανατηφόρο «δυστύχημα» συνέβη το περασμένο Σάββατο με θύμα τον 34χρονο Πολυχρόνη Κ. Κορρέ, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο 34χρονος πήγε να μετακινήσει μηχάνημα φόρτωσης από ένα σημείο σε άλλο στην περιοχή των σμυριδορυχείων του Λυώνα Κορώνου, όμως αυτό ανετράπη με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

ΙΓΜΕ: Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη, στις 13.00, 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών απαιτώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του και διεκδικώντας λύση στα ζητήματα της χρηματοδότησης του ΙΓΜΕ, για προσλήψεις προσωπικού και αποφυγή κατασχέσεων από εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org