Σάββατο 26 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στα μέτρα των φαβορί

Στην Ορεστιάδα που καίγεται για τους βαθμούς, προκειμένου να φύγει από τη θέση του ουραγού θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Volleyleague ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και αγωνίζονται σε μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετώπιζαν δυσκολίες ειδικά για φέτος είναι το απόλυτο φαβορί, αφού η διαφορά αγωνιστικότητας στη μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού επιδιώκει να παραμείνει ο Ηρακλής, υποδεχόμενος τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης κόντρα στον οποίον θέλει να ρεφάρει την ήττα από τον Παμβοχαϊκό που τον έριξε από το ρετιρέ. Από την άλλη, οι Εβρίτες έχουν ως στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών που τους έχουν αφήσει στα χαμηλά.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηρακλής - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18.00), Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός (19.00), Ορεστιάδα - Ολυμπιακός (19.00), Κύζικος - Παναχαϊκή (20.00) Παναθηναϊκός - Ηρακλής Χαλκίδας (20.30).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον... απόηχο του ντέρμπι των «αιωνίων»

Στον απόηχο του ντέρμπι των αιωνίων Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού που έγινε μεσοβδόμαδα και τα όσα ακολούθησαν αυτό με την πλευρά των «πρασίνων» να διαμαρτύρεται για καθοριστικές διαιτητικές αποφάσεις που θεωρούν ότι επέφεραν την ήττα με 3 - 2 διεξάγεται σήμερα η 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η νίκη του Ολυμπιακού μπορεί να διατήρησε τις «πράσινες» στην κορυφή, ωστόσο άλλαξε τις ισορροπίες, αφού οι «ερυθρόλευκες» πλησίασαν τις πρωτοπόρες στον ένα βαθμό (19 έναντι 18). Το πρόγραμμα σήμερα είναι: Αρης - ΑΟ Θήρας (17.00), Αίας Ευόσμου - ΑΕΚ (18.00), Πανναξιακός - Ελπίς (18.00), Θέτις - Μακεδόνες (19.00). ΑΥΡΙΟ: Παναθηναϊκός - Μαρκοπουλο (16.00), Ηλιούπολη - Ολυμπιακός (17.30).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ