Σάββατο 26 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα η πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 98 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ

Στις 7 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 98 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΕ του Κόμματος, σήμερα, Σάββατο 26 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ (Λ. Ηρακλείου 145, Περισσός).

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο «Ο δρόμος μας ξεκινάει από τα εργοστάσια». Η είσοδος θα είναι με προσκλήσεις.

Η μουσικοθεατρική παράσταση δημιουργήθηκε και στηρίζεται σε υλικό από το Αρχείο του ΚΚΕ. Υλικό που δείχνει ότι το Κόμμα μας, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, είχε σταθερό προσανατολισμό της ολόπλευρης δράσης του στην εργατική τάξη και πρώτ' απ' όλα στα εργοστάσια. Εκεί όπου συντελείται η εκμετάλλευση, εκεί όπου οι εργάτες και οι εργάτριες μαζί με τη δουλειά τους, από την οποία βγαίνουν τα κέρδη, έρχονται άμεσα σε διαπάλη - σύγκρουση με τους εκμεταλλευτές, τ' αφεντικά.

Το Κόμμα μας,έχει προκηρύξει άμιλλα οικοδόμησης και στρατολογίας προς τιμήν του μεγάλου ιστορικού γεγονότος της συμπλήρωσης των 100 χρόνων του ΚΚΕ το 2018. Να ριχτούμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις για να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ και οργανωτικά παντού, βάζοντας στόχους στρατολογίας και ανάπτυξης των δυνάμεών του, οικοδόμησης ΚΟΒ, έτσι ώστε να υπάρξει ριζική βελτίωση της κοινωνικής και ηλικιακής σύνθεσής του προς όφελος της εργατικής τάξης και ιδιαίτερα των εργαζομένων στη βιομηχανία και στους άλλους στρατηγικούς κλάδους της οικονομίας. Επίσης, στόχους για ανάπτυξη των δυνάμεων της ΚΝΕ στα σχολεία και στις σχολές κατάρτισης, στους φοιτητές εργατικής - λαϊκής καταγωγής. Ταυτόχρονα, η αύξηση της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη» και η αξιοποίησή του ως οργανωτή και καθοδηγητή είναι οργανικά στοιχεία της προσπάθειας να αποκτηθούν νέα κομματικά στηρίγματα στα εργοστάσια και στους χώρους δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ