Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟΚ 2-3
Πέταξε για πρόκριση

Χάρη σε ένα γκολ του Ροντρίγκες στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στη Φλωρεντία της Φιορεντίνα με 3-2, νίκη που είναι σπουδαίας σημασίας. Και αυτό γιατί, σε συνδυασμό με την ήττα της Καραμπάγκ από τη Σλόβαν Λίμπερετς με 3-0, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα. Πλέον, στον «Δικέφαλο» αρκεί μια νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Σλόβαν στην Τούμπα στο φινάλε προκειμένου να προκριθεί. Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Σάχοβ (5') και του Κάμπος (33'), ενώ είχε και δοκάρι (Ροντρίγκες 8'). Από την πλευρά της, η Φιορεντίνα μετά τα δύο δοκάρια (Κριστόφορο 18', Τέγιο 21') μείωσε με τον Μπερναρντέσκι (33') και στην επανάληψη, όπου ήταν σαφώς πιο ανεβασμένη αγωνιστικά, ισοφάρισε με τον Μπαμπακάρ (50'). Μετά το 70' η ελληνική ομάδα άντεξε την πίεση των γηπεδούχων, παίρνοντας τη νίκη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μίλιτς (51' Κιέζα), Μπάντελ, Βεσίνο, Τέγιο (83' Ιλιτσιτς), Μπερναρντέσκι, Κριστόφορο (66' Σάντσες), Μπαμπακάρ

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάχοβ (83' Μυστακίδης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ), Ροντρίγκες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Φιορεντίνα 10, Καραμπάγκ 7, ΠΑΟΚ 7, Σλόβαν 4.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ