Σάββατο 19 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τα ΜΜΕ πάλι δεν είδαν τους χιλιάδες διαδηλωτές

Την επιλεκτική τύφλωση των ΜΜΕ καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, καθώς για άλλη μία φορά δεν είδαν τους χιλιάδες εργαζόμενους και νέους που συμμετείχαν στα μπλοκ της μεγάλης αντιιμπεριαλιστικής πορείας του Πολυτεχνείου προς το αμερικάνικο προξενείο, αλλά και τους εκατοντάδες που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας και της ΚΝΕ, τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

Σε σχόλιό της σημειώνει: «Για μια ακόμα φορά, τίποτα από αυτά δεν εμφανίστηκε στα δελτία ειδήσεων ή στις ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών ΜΜΕ. Επέλεξαν, για ακόμα μία φορά, να δείξουν την προσπάθεια ορισμένων πλέον προβοκατόρικων μηχανισμών που δρουν σε διατεταγμένη υπηρεσία, να αμαυρώσουν την επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, είτε πετώντας στρακαστρούκες και βεγγαλικά για τα πανηγύρια, πάντα επιλέγοντας την ώρα των δελτίων, είτε παίζοντας "σφαλιάρες" για το αν θα πρέπει να καταθέσουν στεφάνι ή όχι, πράγμα γραφικό ως και γελοίο.

Και αυτό το περιμέναμε από τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση η στάση της κατά άλλα "αντικειμενικής" ΕΡΤ3 που συντονισμένη προφανώς με την κεντρική διοίκηση της ΕΡΤ έχει επιλέξει να μην προβάλλει το τελευταίο διάστημα τις δραστηριότητες του ΚΚΕ. Προφανώς για τη διεύθυνση της ΕΡΤ3 δεν είχαν θέση στο δελτίο ειδήσεων (μεσημεριανό ή βραδινό) οι καταθέσεις στεφανιών από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ, τον ΣΦΕΑ και οργανώσεις και σωματεία που αντιπροσωπεύουν χιλιάδες Θεσσαλονικείς, αλλά η προσπάθεια ορισμένων, που στην καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους και μόνο, να εμποδίσουν την κατάθεση στεφανιών από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και ειδικά οι εργαζόμενοι και η νεολαία για την "εικονική πραγματικότητα" που κυβέρνηση και ΜΜΕ πάνε να διαμορφώσουν».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα ανοίγουν οι πύλες του τριήμερου εορτασμού στο ιστορικό κτίριο της Πατησίων(2023-11-15 00:00:00.0)
Σωματεία και φορείς του λαού και της νεολαίας προετοιμάζουν τον αγωνιστικό εορτασμό(2023-11-11 00:00:00.0)
Ετοιμάζεται ο αγωνιστικός εορτασμός(2022-11-12 00:00:00.0)
Εργαζόμενοι, φοιτητές και φορείς τιμούν την επέτειο(2021-11-13 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα(2019-11-19 00:00:00.0)
Από σήμερα ο τριήμερος εορτασμός του Πολυτεχνείου(2019-11-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ