Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Βαριά ... καμπάνα στον Γ. Σπανό

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, για τις δηλώσεις του περί αλλοίωσης αποτελέσματος από τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό. Από πλευράς Ατρομήτου αναμένεται να ασκηθεί έφεση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν του έφθαναν τα άλλα προβλήματα που έχει ο Αντρέα Στραματσιόνι, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και την... απειλή του Κόπα Αφρικα. Συγκεκριμένα, ενόψει της διοργάνωσης στις αρχές του νέου χρόνου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να στερηθεί τρία βασικά στελέχη της ομάδας. Και αυτό γιατί οι Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στις Εθνικές τους, ΛΔ Κογκό, Γκάνα και Μάλι, αντίστοιχα.

ΑΕΚ: Ενα ευχάριστο για τον τεχνικό Ζοσέ Μοράις είχε η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΑΕΚ καθώς ο είδε τον Γιόχανσον να μπαίνει ξανά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Βασίλης Πατσατζόγλου υπέστη στη χτεσινή προπόνηση ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης το λιγότερο έξι μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ