Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Ξέχασαν» τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σχετικά με την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο

«Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρεις...» έχει τίτλο το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σχετικά με την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην οποία δεν υπάρχει καμιά αναφορά στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, το σχόλιο της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Την 7χρονη (1967 - 1974) χούντα στη χώρα μας και το αντιλαϊκό της έργο το στήριξαν η εγχώρια αστική τάξη και οι διεθνείς σύμμαχοί της, οι ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, κάτι που αποδέχονται ακόμα και όσοι διαθέτουν περιορισμένη μνήμη. Αυτοί που το "ξεχνάνε" σίγουρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σε μία εκτενή ανακοίνωσή της, για την εξέγερση του Πολυτεχνείου "ξέχασε" να αναφέρει έστω και για ξεκάρφωμα τις λέξεις "ΗΠΑ", "ΝΑΤΟ". Κι αν αυτό μοιάζει σε κάποιους αστείο, καταλήγει να είναι επικίνδυνο όταν για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η κυβερνητική Νεολαία επιλέγει για τίτλο το σύνθημα "Μνήμη σημαίνει αντίσταση".

Ευτυχώς οι νέοι και οι νέες δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν μαθαίνουν την Ιστορία όπως βολεύει την κυβερνητική Νεολαία».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org