Τρίτη 15 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για την κυβερνητική απόφαση απαγόρευσης των διαδηλώσεων ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με μια κατάπτυστη και αυταρχική απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύει ουσιαστικά κάθε διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατάγγελλε τότε ως αντιπολίτευση.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα συνθήματα περί "δημοκρατίας" πάνε περίπατο, όταν οι κυβερνήσεις υλοποιούν αντιδραστικές, αντιλαϊκές πολιτικές, είτε αυτές αφορούν τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα είτε τη συμμετοχή της χώρας μας σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς, όπως αυτοί των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που εξελίσσονται στην περιοχή μας. Για όλα αυτά άλλωστε έρχεται κι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ο ελληνικός λαός και η νεολαία θα πρέπει να καταδικάσουν και να απαντήσουν στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την πολιτική που τον υπαγορεύει, συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο της ΕΕΔΥΕ, του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων του εργατικού - λαϊκού κινήματος και της νεολαίας, την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ