Τρίτη 15 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αμιλλα για την Οικονομική Εξόρμηση στη Λάρισα

Αμιλλα ανάμεσα στις ΚΟΒ, στα μέλη και στους οπαδούς του Κόμματος αναπτύσσει η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση. Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ, η άμιλλα στηρίζεται στους ακατάλυτους δεσμούς που έχει σφυρηλατήσει το Κόμμα με την εργατική τάξη, αποτελεί κομμουνιστική σχέση και κινητήρια δύναμη για τη γενική επιδίωξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερων επιτευγμάτων, μακρά παράδοση του κομμουνιστικού κινήματος, χαρακτηριστικό της αυριανής νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας που θα χτίσουμε.

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης συνδέεται και με τη γενικότερη ισχυροποίηση του Κόμματος, την ικανότητά του να τα βγάζει πέρα σε όλες τις συνθήκες, να είναι «παντός καιρού».

Οι δείκτες της άμιλλας θα είναι αυτοί που έχει ορίσει η Γραμματεία της ΚΕ: Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης, η προσωπική συνεισφορά των μελών της Κομματικής Οργάνωσης («κόκκινα μεροκάματα» κ.τ.λ.), ο βαθμός ανταπόκρισης των οπαδών και φίλων του Κόμματος της κάθε ΚΟΒ.

Μετά τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης θα βραβευτούν η πρώτη ΚΟΒ και οι 8 πρωτοπόροι σύντροφοι και οπαδοί. Οι τρεις πρώτες Οργανώσεις σε εκδηλώσεις, με τα εξής βραβεία:

-- Στην πρώτη ΚΟΒ, η σημαία της ΤΕ Λάρισας

-- Οι 8 πρώτοι σ/φοι και οπαδοί μια εκδρομή στη Φλώρινα και στις Πρέσπες, στα μνημεία του ΔΣΕ

Η ΤΕ Λάρισας καλεί όλες τις ΚΟΒ, όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς και φίλους, να εντείνουν τη σχεδιασμένη προσπάθεια, με πνεύμα άμιλλας, με πείσμα, με συλλογική και ατομική πρωτοβουλία για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2016.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ