Παρασκευή 11 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Κάλεσμα σε άμιλλα για την Οικονομική Εξόρμηση

Κάλεσμα σε άμιλλα στη φετινή Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ απευθύνει η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ στην Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής της ΚΝΕ.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας δηλώνει ότι «ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για να δοθεί "με ορμή, πείσμα και αποφασιστικότητα στη μάχη για την υπερκάλυψη των πλάνων της Οικονομικής Εξόρμησης". Εχοντας πείρα από τις προηγούμενες Οικονομικές Εξορμήσεις, γνωρίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι η ΤΟ θα υπερκαλύψει το πλάνο της και θα βγει πρώτη στη φετινή Οικονομική Εξόρμηση. Στα πλαίσια αυτά και κατανοώντας τη σημασία της κομμουνιστικής άμιλλας, καλούμε σε άμιλλα την Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ Αττικής σε ποσοστό κάλυψης του πλάνου, στην προσωπική συνεισφορά των μελών της Οργάνωσης και στο βαθμό ανταπόκρισης των οπαδών και των φίλων του Κόμματος.

Στην περίπτωση που νικήτρια Οργάνωση είναι η Αθήνα, ως βραβείο προτείνουμε να φιλοξενήσουμε τους δέκα πρώτους συντρόφους στο τοπικό Διήμερο της περιοχής. Στην περίπτωση που νικήτρια Οργάνωση είναι η Πάτρα, προτείνουμε οι δέκα πρώτοι σύντροφοι να φιλοξενηθούν σε εκδήλωση του Κόμματος μπροστά στα 100χρονα, στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε», καταλήγει η ΤΟ ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org