Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο, Παρασκευή, στις 13.30, στο Πολυτεχνείο, αμφιθέατρο 3 (Γενικές Εδρες) οι Κομματικές Οργανώσεις στο ΕΜΠ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η πάλη του λαού μας την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας. Η συμβολή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ.

-- Το Σάββατο 12/11, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας (πρώην Νομαρχία), η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Ειρήνη (Μίρκα) Γκίνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεσή της. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 13/11, στις 7 μ.μ. στο Παλαιό Φάληρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Η γυναίκα στην Αντίσταση και το ΔΣΕ». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση.

-- Την Τετάρτη 16/11, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ), οι Οργανώσεις Σερρών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, προγραμματίζουν εκδήλωση για τα γεγονότα του Νοέμβρη του '73, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ. Την Πέμπτη, 17/11, καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ