Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2016 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκθεση αρχειακού υλικού για τον ΔΣΕ στην Ελευσίνα

Το τριήμερο Πέμπτη 10/11, Παρασκευή 11/11 και Σάββατο 12/11, η Τομεακή Οργάνωση Θριασίου - Μεγαρίδας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ θα φιλοξενήσει στην «Ελαιουργική» της Ελευσίνας την έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, που παρουσιάστηκε στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με πλούσιο φωτογραφικό υλικό του οπερατέρ του ΔΣΕ Απόστολου Μουσούρη. Στο χώρο της έκθεσης θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για τη δράση του ΔΣΕ και θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., με την παρουσίαση του λευκώματος «Φωτογραφίζοντας το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας» του Απόστολου Μουσούρη, με ομιλητή τον Φάνη Παρρή, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 12/11, στις 7 μ.μ., στο χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Μάκη Μαΐλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα της ΚΝΕ με τα σπάνια τραγούδια του ΔΣΕ, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι οι εξής:

-- Πέμπτη 10/11, από τις 2 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

-- Παρασκευή 11/11 και Σάββατο 12/11, από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Για οργανωμένες ξεναγήσεις επικοινωνία στο τηλ: 210.5548.961.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org