Τρίτη 8 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οι φωνές των ποιητών»

«Οι φωνές των ποιητών» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που ετοίμασε και παρουσιάζει από χτες, Δευτέρα 7 Νοέμβρη, και κάθε Δευτέρα, στο «Σταυρό του Νότου Club», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, για λίγες μόνο παραστάσεις.

«Στην Ελλάδα της κρίσης» - σημειώνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου - «των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των "υπο-κατώτατων" μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης, σ' αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, ταυτόχρονα παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του, οι φωνές των ποιητών μοιάζουν λυτρωτικές».

Ο Βασίλης αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση - αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, πλαισιωμένος από δύο πιάνα και ένα βιολί, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών». Μαζί του, στο πιάνο ο Ανδρέας Αποστόλου και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος και βιολί - τραγούδι η Μαίρη Μπρόζη. Ωρα έναρξης: 22.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ