Σάββατο 5 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Καλλιτεχνικές συναντήσεις στα Στέκια της ΚΝΕ

Σαββατοκύριακο καλλιτεχνικών συναντήσεων είναι αυτό που διανύουμε για το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), καθώς γίνονται οι πρώτες συναντήσεις των καλλιτεχνικών ομάδων που θα λειτουργήσουν φέτος εκεί. Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο: 18.00 Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού και Σχήμα Παραδοσιακής Μουσικής της ΚΝΕ. 20.00 Ομάδα Σύγχρονου Χορού της ΚΝΕ.

Αύριο Κυριακή: 17.00 Παιδικές ομάδες (για παιδιά Δημοτικού και Α' Γυμνασίου) θεάτρου, χορού και εικαστικών. 19.00 Θεατρική

Ακόμα, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν στο Στέκι και μαθήματα: Κλασικής κιθάρας, μπουζουκιού, φωνητικής και θεωρίας της μουσικής, για τα οποία δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι σήμερα Σάββατο.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις και η συμμετοχή στις ομάδες και τα μαθήματα είναι δωρεάν. Για πληροφορίες, συμμετοχές και διευκρινίσεις, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: e-mail: steki@kne.gr και τηλέφωνο: 210.8823.674 (από τις 10.00 έως τις 21.00).

Αντίστοιχες δράσεις γίνονται και στην Καλαμάτα, στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας» (Αριστοδήμου και Παπατσώνη). Εκεί, αύριο Κυριακή, γίνεται στις 12 το μεσημέρι γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του πολυχώρου, τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη, στις 19.00, γίνεται συνάντηση για το εργαστήριο του κοσμήματος, ενώ την Τρίτη 8 Νοέμβρη στις 18.00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Α. Δημητρίου «Η ζωή στους Βράχους» για τις γυναίκες στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στις μάχες αλλά και στις εξορίες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα των δωρεάν μαθημάτων που γίνονται στο «Μικρόβιο». Πληροφορίες και συμμετοχές στο www.mikrovio.com ή στο mikrovioklmt@gmail.com ή στον πολυχώρο τα απογεύματα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ