Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΜΑΘΗΤΕΣ
Κινητοποιήσεις στις 7 Νοέμβρη

«Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει. Δεν κάνουμε βήμα πίσω απ' όσα μας αξίζουν και μας στερούν!», δηλώνουν οι μαθητές μπροστά στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν για τις 7 Νοέμβρη. Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αττικής καλεί για εκείνη τη μέρα σε καταλήψεις και πορείες, με συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

«Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει από 'κει που το άφησαν οι προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και αλλού. Εβαλαν και την Παιδεία στο μνημόνιο», σημειώνει μεταξύ άλλων η Συντονιστική Επιτροπή, καλώντας σε οργάνωση του αγώνα ενάντια στην κατάσταση που βιώνουν στα σχολεία και στο «ακόμα χειρότερο σχολείο» που ετοιμάζεται.

Η Συντονιστική Επιτροπή απευθύνεται σε εκλεγμένους σε μαθητικά συμβούλια, σε όσους μαθητές θέλουν να αγωνιστούν, καλώντας τους σε σύσκεψη το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 5.30 το απόγευμα, στην Γκράβα, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα, να συντονίσουν τον αγώνα, να ανταλλάξουν πείρα από πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν στα σχολεία, να φτιαχτεί και φέτος η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ