Τρίτη 1 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Είναι εγκληματίες - ναζί, εχθροί των εργαζομένων

Με την κατάθεση του Σωτήρη Πουλικόγιαννη, προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, ξεκίνησε χτες η εξέταση της υπόθεσης σχετικά με τη δολοφονική επίθεση «ταγμάτων εφόδου» σε μέλη του ΚΚΕ, το Σεπτέμβρη του 2013 στο Πέραμα

Η αγριότητα της επίθεσης, το οργανωμένο και σχεδιασμένο της ενέδρας, αναδείχτηκαν στο δικαστήριο απ' όσα είπε το στέλεχος του ΚΚΕ και συνδικαλιστής, που κατέθεσε πρώτος.

Αναφέρθηκε αναλυτικά σε όσα έγιναν το βράδυ της 12ης Σεπτέμβρη 2013 στο Πέραμα, στα σχέδια εργολάβων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης να βγάλουν το σωματείο από τη μέση και τις σχέσεις τους με τη Χρυσή Αυγή.

«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζί. Η ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού είναι υπέρ της αστικής τάξης, όχι συνολικά του λαού», κατέθεσε μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΚΚΕ.

Με μαζική συγκέντρωση που καλούσε το ΠΑΜΕ, συνδικάτα και φορείς καταδίκασαν τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης με το σύνθημα: «Εχθροί των εργατών είναι οι χρυσαυγίτες, τσιράκια των αφεντικών και εγκληματίες».


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ