Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σωματεία συζητούν και αποφασίζουν απεργία

Την κήρυξη απεργίας στις 24 Νοέμβρη, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα που έχει απευθύνει το ΠΑΜΕ για πανεργατική πανελλαδική απεργία εκείνη τη μέρα, αποφασίζουν τα ταξικά σωματεία. Θυμίζουμε ότι απεργία για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στις 24/11 έχει ήδη αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα, τα σωματεία συζητούν σε Γενικές Συνελεύσεις και για την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ (19 - 20 Νοέμβρη, ΣΕΦ) και την ανάδειξη των αντιπροσώπων τους.

Απόφαση για 24ωρη απεργία στις 24 Νοέμβρη πήρε στην προχτεσινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ΠΕΜΕΝ και το ίδιο θέμα θα βάλει και στην ΠΝΟ. Αντίστοιχη απεργιακή απόφαση πήρε η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ). Τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής Γενικές Συνελεύσεις: Από το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ιωαννίνων, την Κυριακή 30/10, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, την Κυριακή 30/10, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Επίσης, από το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αττικής, τη Δευτέρα 31/10, στις 5 μ.μ., στο ΕΚΑ. Από το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα Αττικής, την Πέμπτη 3/11, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Από την Ενωση Οικοδόμων Αγρινίου, την Πέμπτη 3/11, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Από την Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), την Πέμπτη 3/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Κάνιγγος 27). Από το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, την Κυριακή 6/11, στις 9 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46). Από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ), τη Δευτέρα 7/11, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την Τρίτη 8/11, στις 5.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org