Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο σ. Θοδωρής Μοσχοβίτης

Με ανακοίνωσή του, η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και το Συμβούλιο Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ «αποχαιρετούν τον αγαπημένο σύντροφο Θοδωρή Μοσχοβίτη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Μαχητικό στέλεχος του ΚΚΕ, που "έφυγε" τόσο νέος, μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Θοδωρής ξεχώριζε για την παλικαριά, το ήθος και την πίστη του στα ιδανικά μας. Ηταν πάντα χαμογελαστός, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα, ήταν μαχητής σε όλη του τη ζωή και στη μεγάλη περιπέτεια των τελευταίων μηνών.

Ο σύντροφος Θοδωρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 και μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στην Μπόρσα Αργολίδας. Μέσα σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2011 και πήρε επάνω του όλη τη δουλειά για να στηθεί μια καλή Οργάνωση. Εκλέχτηκε στο Τομεακό Συμβούλιο Αρκαδίας και έπειτα στο Συμβούλιο Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Σε όλες τις χρεώσεις που του ανατέθηκαν από την Οργάνωση, αντεπεξήλθε παραδειγματικά.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα ακούραστο στέλεχος, που ειδικά μέσα από την τελευταία του δοκιμασία, διαπαιδαγώγησε με την επαναστατική του αισιοδοξία τα στελέχη και τα μέλη της Οργάνωσης.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

H κηδεία του σ. Θοδωρή Μοσχοβίτη θα γίνει σήμερα Πέμπτη 27 Οκτώβρη, στις 4.30 μ.μ., στο Ναό των Αγίων Ταξιαρχών στην Μπόρσα Αργολίδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(19/2/2017)
Περιοδείες σε χώρους κατάρτισης(12/10/2011)
Αγωνιστικό ραντεβού στις 7 Φλεβάρη(3/2/2011)
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ(8/6/2008)
Τριήμερο εκδηλώσεων στο Μαίναλο(29/5/2008)
Για τα 60χρονα του ΔΣΕ(25/5/2006)

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org