Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ 91-81
Ο... νόμος του ΣΕΦ

Τέλος στο αήττητο της Αρμάνι Μιλάνο (είχε 2 στα 2) έβαλε χτες στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, που επικράτησε της ιταλικής ομάδας με 91-81 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σημειώνοντας τη 2η νίκη, που τον φέρνει στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Παράλληλα, κράτησε και το αήττητο εντός έδρας για δεύτερο παιχνίδι (μετά τη νίκη επί της Εφές). Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας... μάθει απ' το παρολίγον πάθημα από τη Δόξα Λευκάδας για το πρωτάθλημα, επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και ανεβάζοντας απόδοση κυρίως στο β' μέρος έφθασαν στη σπουδαία νίκη. Εχοντας ως κορυφαία την τριάδα Γκριν, Σπανούλη (παρότι χτύπησε στα πλευρά σε μια άτσαλη πτώση) και Μπιρτς, ο Ολυμπιακός έπαιξε άψογα τη λεγόμενη «μεταφορά παιχνιδιού», βρήκε λύσεις από την περιφέρεια στην επίθεση, ενώ βελτιωμένος αμυντικά (στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο) κατάφερε να αποκτήσει μια σταθερή διψήφια διαφορά στο σκορ, μετατρέποντας το σαφώς πιο ρευστό 54-52 στο 24' σε 76-71 στο 32' βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκριν 16 (4), Μπιρτς 12, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου, Σπανούλης 16 (1), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 8 (2), Χάκετ 10, Λοτζέσκι 10 (2).

ΑΡΜΑΝΙ: Μακ Μίλαν 2, Τζεντίλε 12, Χίκμαν 6, Καλνιέτις 4 (1), Ραντούλιτσα 14, Ντράγκιτς 13 (1), Μάτσβαν 4, Πάσκολο 2, Σάντερς 8 (1), Αμπας, Σίμον 16 (2).

ΠΑΟ: Με... αύρα Πασκουάλ ψάχνει επανεκκίνηση

Με τον νέο τεχνικό Τσάβι Πασκουάλ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός αγωνιζόμενος σήμερα στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπάμπεργκ (21.15 ΕΡΤ) ψάχνει την επανεκκίνηση στοχεύοντας στη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση και την πρώτη εκτός έδρας. Χωρίς προβλήματα απουσιών και με εφαλτήριο την καλή εμφάνιση στη Μόσχα (παρά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ), οι «πράσινοι» δηλώνουν έτοιμοι να δείξουν από σήμερα κάτι διαφορετικό. Για σεβασμό στην αντίπαλο, που διαθέτει ισχυρή έδρα αλλά παράλληλα και πίστη στη νέα του ομάδα ότι μπορεί να φύγει νικήτρια από τη Γερμανία, μίλησε στις δηλώσεις του ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ