Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προς βαρύ πρόστιμο ο Ολυμπιακός

Προς βαρύ χρηματικό πρόστιμο οδεύει ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο που εξέδωσε χτες η Super League. Σύμφωνα με αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σε απολογία για το άναμμα απ' τους οπαδούς τους καπνογόνων, τα οποία λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προκλήθηκε αποτέλεσαν την αιτία για τριπλή διακοπή του παιχνιδιού, όπως και για το πανό κατά του υφυπουργού Αθλητισμού και τα υβριστικά συνθήματα. Βάσει του κανονισμού, όλα τα παραπάνω επισύρουν χρηματικές ποινές. Εκτός του Ολυμπιακού απ' την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προβληματισμό προκάλεσε στον Παναθηναϊκό το νέο στραβοπάτημα της ομάδας, αυτή τη φορά στη Βέροια, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, παρότι προηγήθηκε νωρίς (Μπεργκ 13') και έχασε σωρεία ευκαιριών μέχρι την ανάπαυλα για να εδραιώσει τη νίκη. Μάλιστα, το γεγονός ότι η νέα απώλεια αφήνει πίσω την ομάδα στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού (αποσπάστηκε με +4 από ΠΑΟ, ΑΕΚ) βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στους «πράσινους». Ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι, τα έψαλε στους παίκτες του για την εικόνα στο β' μέρος και κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο, ενώ ο ίδιος δεν έδειξε να ανησυχεί για τη θέση του. Οπως και να έχει, πάντως, ο αυριανός αγώνας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο αναμένεται να κρίνει πολλά για το «τριφύλλι».

ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να καταγγείλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αλ. Αρετόπουλο, για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι αλλά και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη φιλοξενία απ' τους «ερυθρόλευκους». Αρχικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν σκέψεις για ένσταση, ωστόσο αυτές εγκαταλείφθηκαν καθώς δεν υπήρχε κάποιο... πάτημα για να στηριχθεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ