Σάββατο 22 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΑΜΙ
Καταγγέλλουν τη ΝΔ για «υφαρπαγή βουλευτών»

Συνεχίζεται από πλευράς του Ποταμιού η αναπαραγωγή του ισχυρισμού ότι ο βουλευτής που διέγραψαν πρόσφατα από τις τάξεις τους, Ι. Φωτήλας, τα είχε «βρει» με τη ΝΔ εξ ου και πίεζε για διάλυση και ενσωμάτωση του κόμματος στην αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία ταυτόχρονα κατηγορούν για «παλαιοκομματικές πρακτικές» και «υφαρπαγή βουλευτών».

Ο Π. Αβραμίδης, γραμματέας οργανωτικού του Ποταμιού, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, γράφει: «Τη Δευτέρα ο Ι. Φωτήλας ρωτήθηκε (στον "Βήμα Fm") αν θα πάει στην ΝΔ και απάντησε "το σκέφτομαι" προσθέτοντας ότι "η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έχει τελειώσει". Συνεχίζοντας (στο "Κόντρα channel") πρότεινε "όλα τα αξιόλογα στελέχη του Ποταμιού να στραφούμε προς τη ΝΔ", γιατί "ο Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή είναι η ελπίδα". Και για να μην μείνει σε κανέναν η αμφιβολία τι εννοεί, την επόμενη μέρα (στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ) είπε ότι η συνεργασία δεν μπορεί να γίνει "ως αυτοδύναμες εκλογικές δυνάμεις, αλλά αναγκαστικά μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ"».

«Τις ίδιες αυτές μέρες», προσθέτει το στέλεχος του Ποταμιού, «κεντρικά στελέχη της ΝΔ αλλά και τοπικοί της παράγοντες στην Αχαΐα, "πανηγύριζαν" που "η παράταξη αποκτά ένα νέο βουλευτή"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ