Τρίτη 11 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

(τεύχος 171, Ιούλης -Αύγουστος -Σεπτέμβριος)

Το εξώφυλλο του Περιοδικού, τεύχος 171
Το εξώφυλλο του Περιοδικού, τεύχος 171
Συνέχεια στο Αφιέρωμα για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ολοκληρώνεται στο επόμενο τεύχος) , κυκλοφόρησε με πλούσια ύλη από τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ σε όλη τη χώρα στο τελευταίο διάστημα, το περιοδικό της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» του τρίτου τριμήνου του 2016.

Ανάμεσα στα άλλα δημοσιεύουμε: Ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για το Λαϊκό Διδασκαλείο του ΔΣΕ στα Τρόπαια, τις εκδηλώσεις σε Αρτα -Μελάτες, το 25 αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στο Βίτσι που ήταν αφιερωμένο στο ΔΣΕ κά.

Στο τέυχος αυτό επίσης, περιλαμβάνονται ρεπορτάζ για το Οδοιπορικό -πολυήμερη εκδρομή προσκύνημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο Γράμμο -Βίτσι και την Αλβανία, ενώ στη στήλη Σελίδες για το ΔΣΕ δημοσιεύεται σημείωμα για το οδοιπορικό του αγωνιστή Γιάννη Συμεωνίδη.

Στις Θέσεις μας δημοσιεύεται ανακοίνωση -καταγγελία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για την απαράδεκτη στάση ΕΕ και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για τις γερμανικές οφειλές και πολεμικές αποζημιώσεις. Ενώ υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις τιμής που οργάνωσε το ΚΚΕ για τους εξόριστους στον Αη Στράτη και τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι, αλλά και την εκδήλωση -προσκύνημα της ΠΕΚΑΜ στη Μακρόνησο.

Επίσης, ενδιαφέροντα υλικά δημοσιεύονται και στις υπόλοιπες στήλες του Περιοδικού: «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ -ΗΡΩΕΣ -ΜΑΡΤΥΡΕΣ» «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ», «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ», «ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ».

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» θα διατίθεται στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, Αθήνα, τηλέφωνο 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093) και στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Καλούνται τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ να προμηθευθούν και διακινήσουν το περιοδικό μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ