Σάββατο 8 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Τελικός» πρόκρισης για Εθνική ανδρών

Εχοντας δύσκολη πλέον αποστολή μετά το πρώτο παιχνίδι στη Λας Πάλμας, Εθνική ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στην Κοζάνη την Ισπανία (19.00 ΕΡΤ1) στο δεύτερο αγώνα μπαράζ, που θα κρίνει μία θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017 στην Πολωνία. Η ήττα της ελληνικής ομάδας με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι μείωσε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις ελπίδες, ωστόσο ακόμα και έτσι υπάρχει η αισιοδοξία ότι με όπλο και την υποστήριξη των φιλάθλων μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή των δεδομένων. Πρακτικά, στόχος της Εθνικής είναι η νίκη με 3-0 σετ ή 3-1 (αφού βάσει κανονισμού μετράνε οι βαθμοί) που θα της δώσει το δικαίωμα να ισοσκελίσει την απώλεια στο πρώτο παιχνίδι και θα οδηγήσει τα πράγματα στο χρυσό σετ, όπου θα κριθεί η νίκη - πρόκριση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, χαρακτήρισε τον αγώνα τελικό για τους δύο αντιπάλους, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αποστολή της Εθνικής και έδειξε να στηρίζει πολλά στη βοήθεια του κόσμου της Κοζάνης στον αγώνα.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο τεχνικός της Εθνικής αντιμετωπίζει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς του Τζιουμάκα, που παραμένει αμφίβολος (θλάση), και του Ανδρεάδη (ενοχλήσεις στη μέση), που όμως συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ