Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδήλωση για τις ΣΣΕ στην Καλλιθέα

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες εργαζόμενοι, άνεργοι και νέοι την εκδήλωση που οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, με θέμα την οργάνωση της πάλης για τις Συλλογικές Συμβάσεις. Στις απώλειες που είχαν οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων αναφέρθηκε στην παρέμβασή της η Μαρία Τσαγκατάκη, η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε: «Απευθυνόμαστε προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό, γιατί θέλουμε να ανοίξει η συζήτηση παντού, στα ΔΣ, σε Γενικές Συνελεύσεις, στους χώρους δουλειάς, να παρθούν πρωτοβουλίες για τις Συλλογικές Συμβάσεις».

Το λόγο πήραν, επίσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών της ΟΓΕ, των ΕΒΕ της περιοχής, του ΜΑΣ, της Επιτροπής Ανέργων, των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας και των συνταξιούχων. Ιδιαίτερα σημειώθηκε η συμβολή που είχε η Λαϊκή Επιτροπή στην κινητοποίηση που διεκδίκησε και πέτυχε την ανάκληση της απόλυσης εργαζόμενου από επιχείρηση τηλεπικοινωνιών, δίπλα στο κλαδικό σωματείο. «Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η μαζική και οργανωμένη δράση αποτελεί μονόδρομο για να περάσουμε στην αντεπίθεση», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Στην κατεύθυνση αυτή, η Λαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει τις επόμενες πρωτοβουλίες της στις γειτονιές της πόλης.

  • Εκδήλωση για τις Συλλογικές Συμβάσεις οργανώνει η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 13 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας (Φριζή 10, Χαλκίδα).

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org