Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
Λέει ότι μπορεί και δίχως Ποτάμι

Ως μήνυμα προς το Ποτάμι ότι μπορούν να συνεχίσουν και χωρίς αυτούς την υπόθεση αναμόρφωσης της εγχώριας, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, σοσιαλδημοκρατίας, εφόσον τα μεταξύ τους παζάρια δεν έδειξαν να καταλήγουν κάπου, εκλαμβάνεται απόφαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που ανακοινώθηκε αργά χτες το βράδυ.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι «εθνική ανάγκη» η «κεντροαριστερά», «χρειάζεται αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και η καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης». Εκεί πάνω διαβεβαιώνουν ότι «το εγχείρημα της κεντροαριστεράς προχωρά. Με όσες δυνάμεις πράγματι θέλουν να συμβάλουν στη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος πλειοψηφίας».

Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουν, όπως λένε, «οδοιπορικό Διαλόγου σε όλη την Ελλάδα και τη δημιουργία δικτύων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παντού», ώστε να δώσουν «μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, ζωτικό χώρο ισότιμης συμμετοχής, έκφρασης, εκπροσώπησης σε όλους όσους πιστεύουν στην ανασύνθεση, ενότητα και μετεξέλιξη του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς».

Τέλος, διακηρύσσουν ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «τίθεται σε εκλογική ετοιμότητα και διάταξη μάχης» και προχωρά στη δημιουργία Επιτροπής ψηφοδελτίων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ