Τρίτη 4 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα «Λιπάσματα Καβάλας»

Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Θάσου και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εργοδοτική επίθεση με την οποία είναι αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι στα «Λιπάσματα Καβάλας» και τη στάση της κυβέρνησης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε:

«Η γνώμη του ΚΚΕ είναι σταθερή και πάγια εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες στις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και στη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων που ουσιαστικά διώκονται - απολύονται από τις δουλειές τους. Θεωρούμε ότι πρέπει να επαναπροσληφθούν όλοι, να λειτουργήσει η επιχείρηση και βεβαίως προβάλλουμε στον αγώνα μας την αναγκαιότητα να υπάρξει ένας δημόσιος φορέας λιπασματοβιομηχανίας.

Τα λιπάσματα είναι πηγή δύναμης, ζωής για την οικονομία της χώρας, για τους εργαζόμενους και του κλάδου αλλά και των υπόλοιπων εργαζομένων της πατρίδας μας. Από αυτήν την άποψη και στη Βουλή θα θέσουμε το ζήτημα και το έχουμε θέσει επανειλημμένα και θα βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων σε όλους τους αγώνες τους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org