Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Παρασκευή, η ΚΟΒ Χημικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για τις εξελίξεις στον κλάδο της Χημικής Βιομηχανίας και τις θέσεις του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στον 7ο όροφο του ΕΚΘ. Θα μιλήσει ο Αγγελος Γεράκης, μέλος του ΤΓ Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Σάββατο, η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ευδήλου, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Αύριο, Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο απέναντι από το δημαρχείο Αχαρνών (αεροπλάνο), η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και σύνθημα: «Ενώνουμε τη δύναμή μας, κατά της ταξικής αδικίας, του φασισμού και του πολέμου». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 2/10, στις 11 π.μ., στην πλατεία Μπλόκου Δουργουτίου, οι ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές πατριώτες του Μπλόκου του Δουργουτίου (9 Αυγούστου 1944). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 5/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Αθήνα) πραγματοποιείται εκδήλωση - συζήτηση Ηπειρωτών με θέμα «Η αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας από κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ